I samarbeid med Volvo Cars Norge

Volvia logo, link til startsiden

Hvilken bilforsikring passer best?

Å være riktig forsikret skal være enkelt. Med Volvia kan du tilpasse bilforsikringen din etter egne behov, og være trygg på at du får den dekningen som passer best for din Volvo.

Kvinne med mobiltelefon står bak Volvo
  • Total Care bilforsikring er vår beste bilforsikring, og passer for deg som ønsker ekstra trygghet og forutsigbarhet. 
  • Kasko bilforsikring er det naturlige valget for de fleste bileiere. Forsikringen dekker det meste som kan skje med bilen din – også skader du selv er skyld i. 
  • Delkasko bilforsikring sikrer deg mot alle plutselige hendelser som forårsaker skader på bilen din, og som er utenfor din kontroll, som hærverk, tyveri, naturskader og brann. 
  • Ansvarsforsikring er minimumsforsikringen som du må ha for å kunne kjøre lovlig på norske veier. Forsikringen dekker skader på andres kjøretøy og eiendom, i tillegg til personskade på fører og passasjer.
  • Du kan legge til tilleggsforsikring for motor, gir og batteri og tilleggsforsikring for leiebil ved skade på Kasko og Total Care, noe som gjør at du i stor grad kan tilpasse forsikringen etter egne behov. 

Har du planer om å lease en Volvo? 

Vi har en egen tilleggsforsikring for deg som leaser bil. 

Har du elbil?

Få tips og råd om hva du bør tenke på når du skal forsikre en elbil. 

 

 

Kvinne står bak parkert Volvo

Kundefordeler

Som kunde i Volvia kan du føle deg trygg og ivaretatt. Vår erfaring, kombinert med vårt nære samarbeid med Volvo Cars Norge, gir deg flere fordeler.