I samarbeid med Volvo Cars Norge

Volvia logo, link til startsiden

Volvia In-car app

Nå flytter vi Volvia inn i bilen din – med en egen forsikringsapp. Denne kan du laste ned i Volvoen din om du har operativsystemet Android Automotive.

Volvo XC60 sett fra siden, parkert på gate

Volvia In-car app gir deg oversikt over bilforsikringen din og hvilke dekninger du har. Her hjelper vi deg også med hvordan du melder inn skade og vi veileder deg om du behøver assistanse – alt dette direkte i bilen.

Funksjoner i appen

I den første versjonen av appen har du tilgang til:

  • Guide for skadeprosess og hva du skal gjøre for å få assistanse om du blir stående ved veien
  • Viktig kontaktinformasjon for å melde inn skader
  • Informasjon om din forsikring gjennom Volvia
  • Informasjon om forsikringsgiver

Appen utvikles kontinuerlig 

Den teknologiske utviklingen i bilbransjen har vært enorm. Det skaper nye muligheter for oss som forsikringsselskap til å kunne tilby smarte tjenester tilkoblet bilen din. Målet er at disse tjenestene skal gi mer fleksibilitet og gi deg som kunde en bedre opplevelse. 

Forsikringsappen vår utvikles kontinuerlig. Vi håper at den på sikt skal bidra til å skape sikrere veier og redusere antall skader. Vi har et sterkt kundefokus når vi lanserer nye funksjoner, og brukerne vil ha en nøkkelrolle i videreutviklingen av appen. Vi samler bare inn data som du har gitt ditt samtykke til, og ingen data fra bilen påvirker prisen på din forsikring eller bonusnivå.

Last ned appen i Google Play store

Du kan laste ned appen gjennom Google Play store i ditt infotainmentsystem, og den blir da fult integrert med din Volvo.

Alt for å forenkle og forbedre din digitale Volvo-opplevelse, og alltid med deg som bruker i fokus.