I samarbeid med Volvo Cars Norge

Volvia logo, link til startsiden

Vår beste bilforsikring gratis i 30 dager

Når du kjøper en ny eller brukt Volvo hos en autorisert Volvo-forhandler, kan du få den beste forsikringen fra Volvia gratis de første 30 dagene – helt uten forpliktelser. 

Volvo XC60 parkert på parkeringsplass

Hva er Volvia Start?

For oss i Volvia er det viktigste å sikre at du som kunde er riktig forsikret. Derfor tilbyr vi deg som Volvo-kunde Volvia Start. Volvia Start gir deg den beste dekningen gratis i 30 dager, mens du i ro og fred kan finne ut av hvilken forsikring som passer best. 

  • Volvia Start er tilgjengelig for privatkunder med biler som har kjørt under 150 000 km. 
  • Bilforsikringen er helt gratis disse 30 dagene. Du betaler kun for trafikkforsikringsavgiften til staten (TFA) i gratisperioden. Les mer om TFA her

Dette får du gratis de første 30 dagene

Hva skjer når gratisperioden er over? 

Vi sender deg en e-post i god tid før gratisperioden er over med et pristilbud for videreføring. Her ser du hvilken dekning vi anbefaler deg videre, og hvilke tillegg du har mulighet til å legge til. 

Vi passer selvsagt på at du har en forsikring når måneden er over, også om vi ikke hører fra deg. I så fall vil vi videreføre deg med den forsikringen vi sendte deg som tilbud på e-post.

 

Kan du gjøre endringer på tilbudet du mottar?

Ja, du kan tilpasse tilbudet du mottar av oss for videreføring. Ta kontakt med oss, så kan vi gjøre de endringene du ønsker. 

 

Ingen forpliktelser

Hvis du velger å gå for et annet forsikringsselskap etter gratisperioden, vil bilforsikringen din overføres til det nye selskapet. Husk bare at du må bytte innen de 30 dagene i gratisperioden.

Kvinne står bak parkert Volvo

Kundefordeler

Som kunde i Volvia kan du føle deg trygg og ivaretatt. Vår erfaring, kombinert med vårt nære samarbeid med Volvo Cars Norge, gir deg flere fordeler.
Kvinne og mann står inne hos Volvo-forhandler

Ønsker du Volvia Start?

Volvia Start er tilgjengelig når du kjøper ny eller brukt Volvo hos en autorisert Volvo-forhandler.