I samarbeid med Volvo Cars Norge

Volvia logo, link til startsiden

Delkasko bilforsikring

Med Delkasko er du dekket for skader på bilen din utenfor din kontroll, som hærverk, tyveri, naturskader og brann. 

Hva dekker Delkasko? 

Delkasko inneholder alt som ligger under ansvarsforsikring. I tillegg får du dekket følgende:

 • Brann og naturskader 

  Vi dekker kostnader til reparasjon av bilen din dersom den blir skadet i brann, eksplosjon eller lynnedslag. Du er også dekket hvis bilen din får skader som følge av flom, storm, skred eller jordskjelv.

 • Tyveri og hærverk 

  Vi erstatter verdien av bilen din hvis den blir stjålet. Du får også dekket kostnader til reparasjon av skader påført i forbindelse med tyveri, samt skader forårsaket av hærverk.

 • Glasskader

  Vi dekker skader på alle bilens vindusruter, samt glasstak og takluker av glass.

 • Veihjelp

  Vi hjelper deg dersom du får motorstopp, flatt batteri eller en annen plutselig hendelse som gjør at du ikke kan kjøre videre. Veihjelp gjelder i hele Europa, og også om du er hjemme. Dekningen inkluderer assistanse på stedet, og tauing til verksted hvis nødvendig. Tilkoblet campingvogn eller tilhenger som trekkes er også dekket hvis denne ikke har egen veihjelpsdekning.
 • Fastmontert utstyr og bagasje

  Vi dekker fastmontert tilleggsutstyr og bagasje i bilen for inntil totalt 40 000 kroner. Eksempler på tilleggsutstyr er skiboks, foliering og GPS for bruk i bilen.

Når bør man velge Delkasko? 

Med Delkasko bilforsikring er du ikke dekket for skader du selv er skyld i. Det kan derfor passe dersom du har en eldre Volvo.

Ønsker du å være dekket for flere ting som kan skje, som en kollisjon eller en utforkjøring? Da kan du velge Kasko eller Total Care.  

Kvinne står bak parkert Volvo

Kundefordeler

Som kunde i Volvia kan du føle deg trygg og ivaretatt. Vår erfaring, kombinert med vårt nære samarbeid med Volvo Cars Norge, gir deg flere fordeler.