Hämtar information

Om Volvia

Vi er eksperter på å forsikre Volvo, med erfaring som strekker seg helt tilbake til 1959. Sammen med Volvo Car Norway arbeider vi hele tiden for å forbedre bilforsikringene våre og servicen vi tilbyr, slik at du som Volvo-eier skal kunne føle deg trygg og ivaretatt. Trygt og enkelt – det er Volvia.

Vi har forsikret Volvoer i over 60 år

Volvia ble etablert i Sverige i 1959 av Volvos grunnlegger, Assar Gabrielsson. Han var genuint opptatt av å produsere sikre biler, men ønsket at Volvo-kundene i tillegg til en sikker bil skulle ha en ekstra trygghet hvis uhellet var ute. Og det er her vi i Volvia kommer inn.

Skreddersydde forsikringsprodukter tilpasset bilen din. Rask og enkel skadebehandling. Dyktige forsikringsrådgivere og god kundebehanding. Volvia ble etablert i Norge i 1999, og vi forsikrer kun Volvo. Vi er representert på over 50 steder i Norge – der du har bruk for oss, nemlig hos bilforhandleren din. Med vårt nære samarbeid med Volvo Car Norway og bilforhandlerne sørger vi for at du får den beste behandlingen ved en skade.

 

Volvia – en del av forsikringsselskapet If

Helt siden 2001 har Volvia vært en del av forsikringsselskapet If. Dette gir deg som kunde noen ekstra fordeler.

Hvis du har bilforsikring hos oss i Volvia inngår den automatisk som en del av fordelsprogrammet til If. Det betyr at du får minst 10 % i rabatt på bilforsikringen din i Volvia, samt på alle andre forsikringer du kjøper i If. 

Dersom du har meldt inn en skade til Volvia, kan du også se status på denne inne på Mine Sider på if.no. Her kan du også se en oversikt over dine forsikringer i Volvia.