I samarbeid med Volvo Cars Norge

Volvia logo, link til startsiden

Vi er eksperter på å forsikre Volvo

Volvia ble etablert i Norge i 1999, og vi forsikrer kun Volvo. 

Kvinne går forbi parkert Volvo XC90

Vi har forsikret Volvoer siden 1959

Volvia ble etablert i Sverige i 1959 av Volvos grunnlegger, Assar Gabrielsson. Han var genuint opptatt av å produsere sikre biler, men ønsket at Volvo-kundene i tillegg til en sikker bil skulle ha en ekstra trygghet hvis uhellet var ute. Og det er her vi i Volvia kommer inn.

Hvorfor Volvia?

  • Eksperter på din Volvo.
  • 8 av 10 kunder som kjøper ny Volvo, velger Volvia.
  • Forsikringsprodukter tilpasset ditt behov.

Volvia ble etablert i Norge i 1999, og vi forsikrer kun Volvo. Sammen med Volvo Cars Norway arbeider vi hele tiden for å forbedre bilforsikringene våre og servicen vi tilbyr, slik at du som Volvo-eier skal kunne føle deg trygg og ivaretatt. 

Vi er representert på over 50 steder i Norge – der du har bruk for oss, nemlig hos bilforhandleren din. Med vårt nære samarbeid med Volvo Car Norway og bilforhandlerne sørger vi for at du får den beste behandlingen ved en skade. 

 
 

Volvia – en del av forsikringsselskapet If

Helt siden 2001 har Volvia vært en del av forsikringsselskapet If. Dette gir deg som kunde noen ekstra fordeler.

Hvis du har bilforsikring hos oss i Volvia inngår den automatisk som en del av fordelsprogrammet til If. Det betyr at du får minst 10 % i rabatt på bilforsikringen din i Volvia, samt på alle andre forsikringer du kjøper i If. 

Dersom du har meldt inn en skade til Volvia, kan du også se status på denne inne på Mine Sider på if.no. Her kan du også se en oversikt over dine forsikringer i Volvia.