I samarbeid med Volvo Cars Norge

Volvia logo, link til startsiden

Total Care bilforsikring

Total Care er vår beste og mest omfattende bilforsikring, og gir en ekstra forutsigbarhet i hverdagen. Mange med ny Volvo eller en Volvo av høyere verdi, velger derfor Total Care.

Hva dekker Total Care?

I tillegg til alt som ligger under Kasko bilforsikring, får du med Total Care:

 • Totalskadedekning

  Du får helt ny bil dersom bilen din totalskades. Dekningen gjelder hvis bilen er inntil 3 år og ikke har passert 60 000 km. Er den over 3 år eller har passert 60 000 km, får du markedsverdien på bilen pluss 25 % tillegg.

  Hvis du har en leasingbil som totalskades, vil du få tilbakebetalt den gjenværende andelen av startinnskuddet.
 • Parkeringsskader uten bonustap

  Hvis noen bulker bilen din når den står parkert, og de ikke gir seg til kjenne, dekker vi skader for opptil 20 000 kroner uten at du får bonustap. Du må vite når og hvor skade skjedde.
 • Uhellsdekning uten bonustap

  Med uhellsdekningen vår er du dekket for følgende uhell uten at du får bonustap: Skader etter fylling av feil drivstoff, tapt eller stjålet ladekabel, og tapt eller stjålet bilnøkkel. Du betaler kun 2 000 kroner i egenandel.
 • Trafikkulykkesforsikringen Volvia Care

  Dersom du som fører og/eller dine medpassasjerer blir skadet i en trafikkulykke, gir Volvia Care en ekstra trygghet. Med denne unike trafikkulykkesforsikringen får du den beste mulige behandlingen og rehabiliteringen gjennom nettverket vårt av privatklinikker. Forsikringen inkluderer blant annet operasjon, sykehusbehandling og rehabilitering.

Valgfrie tilleggsforsikringer

I tillegg til å dekke det meste som kan skje med bilen din, kan du med Total Care bilforsikring legge på følgende valgfrie tilleggsforsikringer:

Motor, gir og driftsbatteri

Tilleggsforsikring for motor, gir og driftsbatteri som dekker skader på motor, drivverk og elektronikk inntil bilen har kjørt 200 000 km.

Leiebil ved skade

Med vår tilleggsforsikring for leiebil dekker vi leiebil så lenge bilen er på verksted, dersom skaden dekkes av forsikringen.

Kvinne står bak parkert Volvo

Kundefordeler

Som kunde i Volvia kan du føle deg trygg og ivaretatt. Vår erfaring, kombinert med vårt nære samarbeid med Volvo, gir deg flere fordeler for deg som Volvo-eier.