I samarbeid med Volvo Cars Norge

Volvia logo, link til startsiden

Hvorfor velge Volvia?

Volvia ble etablert i Sverige av Volvos grunnlegger i 1959 for å gi Volvo-kunder en ekstra trygghet om uhellet først skulle skje. Her i Norge har vi forsikret Volvo-biler helt siden 1999, og trygghet og kunnskap er fortsatt de to viktigste grunnpilarene hos oss.

Dette merker du som Volvia-kunde på flere måter.

Vår unike trafikkulykkesforsikring

Velger du vår beste bilforsikring Total Care, er en av flere fordeler her vår unike trafikkulykkesforsikring Volvia Care. Volvia Care sikrer at du og eventuelle medpassasjerer får den beste behandlingen hvis dere blir skadet i en trafikkulykke.

Dette inkluderer blant annet operasjon og behandling ved private sykehus, rehabilitering og psykologisk førstehjelp, samt behandling hos kiropraktor eller fysioterapeut. 

Les mer om vår beste bilforsikring

Den beste bilforsikringen til deg som Volvo-kunde

6 av 10 som kjøper ny Volvo, velger å forsikre bilen sin hos oss. Det er en tillit som forplikter, og vi jobber kontinuerlig med å levere den beste bilforsikringen til deg som Volvo-kunde.

Her er noen av fordelene med å velge Volvia:

  • Rabatt på ruteskift: Du får 500 kroner i rabatt når du skifter rute hos en autorisert Volvo-forhandler. 
  • Markedets beste dekning hvis bilen din blir totalskadet: Med Total Care får du en helt ny bil hvis bilen din totalskades, så lenge bilen din er under 3 år og ikke har kjørt over 60 000 km. Er den over denne grensen, vil du får du en ekstra sum i tillegg til markedsverdien på bilen. 
  • Opptil 20 % rabatt på andre forsikringer i If: Volvia er en del av If, og med bilforsikring i Volvia får du minimum 10 prosent og helt opptil 20 % rabatt på andre skadeforsikringer i If.

Våre bilforsikringer 

Den beste skadebehandlingen om noe skjer

Med over 30 års erfaring som Volvo-spesialister, og tett og godt samarbeid med Volvo Cars Norge og bilforhandlerne rundt om i landet, kan du føle deg trygg og ivaretatt når du tar kontakt med oss for hjelp.

Vi tilbyr alltid reparasjon på autoriserte Volvo-verksteder, som kun bruker originaldeler og kjenner hver Volvo-modell ned til minste detalj. Slik er kvaliteten, sikkerheten og verdien på bilen din i de beste hender når noe først skjer.

Les mer om hvordan vi behandler skader 

Sjekk pris på forsikring

Her kan du raskt og enkelt sjekke prisen din. 

Vil du prate med oss?

Ta kontakt med oss, så kan en av våre dyktige rådgivere hjelpe deg med alle spørsmål du har om bilforsikringene våre.