I samarbeid med Volvo Cars Norge

Volvia logo, link til startsiden

Få rabatt på forsikring med verdikupong fra Volvia

Har du kjøpt en ny, elektrisk Volvo i Volvo Cars’ nettbutikk? Da kan du få inntil 2500 kroner i rabatt på bilforsikringen din i Volvia.

Mann står bak Volvo V90

Hva består tilbudet av?

Rabatten består av en verdikupong, som fordeles likt utover de første 12 månedene dine når du forsikrer den nye Volvoen din hos oss. Den tilsvarer inntil 208,33 kroner rabatt i måneden på bilforsikringen din.* 

Bilforsikring tilpasset deg

Vi hjelper deg å finne forsikringsdekningen som passer best for deg, og du får selvsagt med alle kundefordelene knyttet til å være kunde hos oss.

Les mer om våre bilforsikringer her

Dette får du:

  • Har du kjøpt en Volvo EX30, XC40 eller C40, tilbyr vi deg en verdikupong på 2000 kroner. Rabatten tilsvarer 166,66 kroner per måned. 
  • Har du kjøpt en Volvo EX90, tilbyr vi deg en verdikupong på 2500 kroner. Rabatten tilsvarer 208,33 kroner per måned.

Hvordan får du rabatten? 

Fyll inn skjemaet under, så vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg for et uforpliktende forsikringstilbud der rabatten din er beregnet inn. 

Ved innsending godkjenner du at Volvia Forsikring kan ta kontakt med deg i forbindelse med forsikringstilbud.

Kvinne står bak parkert Volvo

Kundefordeler

Som kunde i Volvia kan du føle deg trygg og ivaretatt. Vår erfaring, kombinert med vårt nære samarbeid med Volvo Cars Norge, gir deg flere fordeler.

*Rabatten fordeles jevnt utover de 12 månedene i det første året du har bilforsikringen hos oss. Dersom du ønsker å avslutte bilforsikringen i løpet av denne perioden, vil også den gjenstående rabatten avsluttes. Du kan altså ikke få igjen penger hvis du avslutter bilforsikringen i Volvia i løpet av det første året. Forsikringstilbudet kan ikke kombineres med andre forsikringstilbud.