Hämtar information

Samarbeid som gir deg fordeler

Vårt nære samarbeid med Volvo Car Norway og deres bilforhandlere sikrer ikke bare at du får den beste behandlingen ved skade. Den gir deg også en rekke andre fordeler.

Bilmekaniker reparerer frontrute på bil

Rabatt på egenandel ved glassbytte

Som Volvia-kunde reduserer vi egenandelen din med 500 kroner når du bytter glass hos et autorisert Volvo-verksted. Du betaler da kun 2 000 kroner. 

Råd om steinsprut og glasskader

 

Rabatt på forsikring i If

Volvia er en del av If Skadeforsikring NUF, og hvis du har bilforsikring hos oss i Volvia inngår den automatisk som en del av fordelsprogrammet til If.

Det betyr at du får minst 10 % i rabatt på bilforsikringen din i Volvia, samt på alle andre forsikringer du kjøper i If.  

Kvinne sitter på veranda med gyngestol

Mer trygghet med Care Key

Care Key er et tilvalg du kan velge på nye Volvoer. Den gjør det mulig å begrense toppfarten, noe som gir en ekstra trygghet hvis du låner ut bilen til barna dine.

Har du Care Key fra Volvo, fjerner vi tillegget på bilforsikringen din for fører under 23 år. Skulle et uhell skje når noen kjører bilen din med Care Key, betaler du også kun vanlig egenandel.  

 

Sikkerhet i fokus

Volvia ble etablert av Volvos grunnlegger for å gi Volvo-eiere en ekstra trygghet, og i over 60 år har vi sammen med Volvo jobbet for å gjøre hele bilreisen så sikker som mulig.

Med Volvia får du den beste forsikringen for bilen din - og den beste skadebehandlingen om et uhell skulle skje. For å å sikre at du kjører så trygt som mulig, har vi også samlet råd og tips rundt sikkerhet og bilforsikring.

Et samarbeid mellom If Skadeforsikring NUF og Volvo Car Norway