Hämtar information

Hvilken bilforsikring passer best for deg?

Bilforsikringen vår er fleksibel, og du kan tilpasse den etter eget behov med de valgfrie tilleggsforsikringene våre. Les mer om de ulike dekningene våre her.

 

  • Total Care bilforsikring er vår beste og mest omfattende bilforsikring, og passer for deg som ønsker ekstra trygghet og forutsigbarhet. 
  • Kasko bilforsikring er det naturlige valget for de fleste bileiere. Forsikringen dekker det meste som kan skje med bilen din – også skader du selv er skyld i. 
  • Delkasko bilforsikring sikrer deg mot alle plutselige hendelser som forårsaker skader på bilen din, og som er utenfor din kontroll, som hærverk, tyveri, naturskader og brann. 
  • Ansvarsforsikring er minimumsforsikringen som du må ha for å kunne kjøre lovlig på norske veier. Forsikringen dekker skader på andres kjøretøy og eiendom, i tillegg til personskade på fører og passasjer.
  • Du kan legge til tilleggsforsikring for motor, gir og driftsbatteri og tilleggsforsikring for leiebil ved skade på Kasko og Total Care, noe som gjør at du i stor grad kan tilpasse forsikringen etter egne behov. 

Vi har også en egen tilleggsforsikring for deg som leaser bil

Har du elbil? Få tips og råd om hva du bør tenke på når du skal forsikre elbilen din

Ønsker du å få et pristilbud?

Med Volvia kan du tilpasse bilforsikringen etter egne behov, og være trygg på at du får den dekningen som passer deg best.

Be om tilbud

Et samarbeid mellom If Skadeforsikring NUF og Volvo Car Norway