Hämtar information

Vår beste bilforsikring gratis den første måneden

Når du kjøper en ny eller brukt Volvo hos en autorisert Volvo-forhandler, kan du få den beste forsikringen fra Volvia gratis de første 30 dagene – helt uten forpliktelser. 

Tre mennesker flytter planter i bil

 

For oss i Volvia er det viktigste å sikre at du som kunde er riktig forsikret. Derfor tilbyr vi nå den beste dekningen gratis i en måned, mens du i ro og fred kan finne ut av hvilken forsikring som passer best for deg.

Vi kaller dette Volvia Start. Volvia Start er tilgjengelig for privatkunder med biler som har kjørt under 150 000 km. 

Du betar kun for trafikkforsikringsavgiften til Staten (TFA). Trafikkforsikringsavgift (TFA) til staten ble innført i 2018, og erstattet det som da var den årlige årsavgiften, også kalt veiavgift.

Les mer om TFA

Dette får du den første måneden

Total Care bilforsikring

Total Care bilforsikring er vår beste bilforsikring. Den gir en ekstra forutsigbarhet i hverdagen, da den både inkluderer ekstra erstatning ved store skader og dekker parkeringsskader uten bonustap. 

Tilleggsforsikring for motor, gir og driftsbatteri

Tilleggsforsikring for motor, gir og driftsbatteri dekker kostnader til reparasjon av skader på blant annet motor, girkasse og batteripakke, inkludert tilhørende elektriske styringsenheter. Forsikringen gjelder inntil bilen har kjørt 200 000 km.

Tilleggsforsikring for leiebil ved skade

Med tilleggsforsikringen for leiebil ved skade får du dekket leiebil så lenge bilen er på verksted, så fremt skaden dekkes av forsikringen (gjelder ikke for glasskader).

 

Hva skjer når gratisperioden er over? 

Vi sender deg en e-post i god tid før gratisperioden er over med et pristilbud for videreføring. Her ser du hvilken dekning vi anbefaler deg videre, og hvilke tillegg du har mulighet til å legge til. 

Vi passer selvsagt på at du har en forsikring når måneden er over, også om vi ikke hører fra deg. I så fall vil vi videreføre deg med den forsikringen vi sendte deg som tilbud på e-post.

 

Kan du gjøre endringer på tilbudet du mottar?

Ja, du kan tilpasse tilbudet du mottar av oss for videreføring. Ta kontakt med oss, så kan vi gjøre de endringene du ønsker. 

 

Ingen forpliktelser

Hvis du velger å gå for et annet forsikringsselskap etter gratisperioden, vil bilforsikringen din overføres til det nye selskapet. Husk bare at du må bytte innen de 30 dagene i gratisperioden.

Finn din Volvo-forhandler

Finn en autorisert Volvo-forhandler i nærheten av deg.

Finn forhandler

Et samarbeid mellom If Skadeforsikring NUF og Volvo Car Norway